Delfzijl

Algemeen

 

Naam van de club M.C. Delfcross
Wedstrijddatum Zondag 25 juni 2017
Website van de club www.delfcross.nl
Contactpersoon: Naam: Pepijn de Haan
  Volledig adres: Oosterlaan 5
  Postcode en woonplaats: 9936 HN, Farmsum
  Telefoonnumer: 06 10 88 95 18
  Faxnummer: Nvt
  e-mailadres: dehaan-mulder@ziggo.nl    

 

 

Circuit naam M.C. Delfcross
  Ligging/plaats Farmsum – Delfzijl (Farmsum is voor navigatie)
  Straat Oosterlaan 5
  Postcode  

9936 HN, Farmsum

 

 

Gegevens betreffende aanwezige klassen, zie de wedstrijdkalender

 

Inschrijfgeld € 20,-
Overnachtingsmogelijkheid Van (begindatum en tijd) 24-6-2017 vanaf 17:00 uur
Tot (begindatum en tijd) 25-6-2017 tot 19:00 uur
Kosten overnachting € 10,-
Dagindeling Tijdstip inschrijven 8:00 uur
Tijdstip aanvang trainingen 9:15 uur
Tijdstip aanvang wedstrijden 11:30 uur

 

Bijlage: 1 Dagschema Delfzijl 25-6-2017

 

Dagschema Delfzijl Print versie

 

           
 
 
               
Plaats: Delfzijl            
Dag: Zondag            
Datum: 25-6-2017            
               
Start Duur Eind          
               
8:00 1:15 9:15         Inschrijven
               
        Wedstrijdduur:      
9:30 0:15 9:45   15 min   Training Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
9:45 0:15 10:00   15 min   Training Classic 60+/60-
10:00 0:15 10:15   15 min   Training Twinshock 50 +
10:15 0:15 10:30   15 min   Training Classic 50cc
10:30 0:15 10:45   15 min   Training Twinshock 50-
10:45 0:20 11:05   20 min   Vrije/tijd Training Pré 90/95 “even nummers”
11:05 0:20 11:25   20 min   Vrije/tijd Training Pré 90/95 “On-even nummers”
               
11:25 00:35 12:00       Pauze  
               
12:00 00:20 12:20   15 min + 1 ronde   1e manche Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
12:20 00:20 12:40   15 min + 1 ronde   1e manche Classic 60+/60-
12:40 00:20 13:00   15 min + 1 ronde   1e manche Twinshock 50 +
13:00 00:20 13:20   15 min + 1 ronde   1e manche Classic 50cc
13:20 00:20 13:40   15 min + 1 ronde   1e manche Twinshock 50-
13:40 00:20 14:00   15 min + 1 ronde   1e manche Pré 90/95 Groep B
14:00 00:20 14:20   15 min + 1 ronde   1e manche Pré 90/95 Groep A
               
14:20 00:30 14:50       Pauze  
               
14:50 00:20 15:10   15 min + 1 ronde   2e manche Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
15:10 00:20 15:30   15 min + 1 ronde   2e manche Classic 60+/60-
15:30 00:20 15:50   15 min + 1 ronde   2e manche Twinshock 50 +
15:50 00:20 16:10   15 min + 1 ronde   2e manche Classic 50cc
16:10 00:20 16:30   15 min + 1 ronde   2e manche Twinshock 50-
16:30 00:20 16:50   15 min + 1 ronde   2e manche Pré 90/95 Groep B
16:50 00:20 17:10   15 min + 1 ronde   2e manche Pré 90/95 Groep A
               
17:15           Prijsuitreiking