EK Twinshock/EVO/Super Evo en NK Den Dungen.

Address:
MC Lidu
Bosscheweg, 5275 HD Den Dungen
The Netherlands
GPS: 51.68171,5.35412 
Website: www.mclidu.nl / www.vmcn.mx
Paddock Open: Friday 17:00
Paddock Close: Sunday 20:00

 

Hieronder de Gegevens EK Twinshock/EVO/Super Evo en NK Den Dungen.Zaterdag

Downloadversie Dagschema Zaterdag

 

       
 
     
               
Plaats: Den-Dungen            
Land: Nederland            
Dag: Zaterdag            
Datum: 2-9-2017            
Inschrijving open: Vrijdag 01-09-2017 = 18:00 t/m 20:00 uur            
  Zaterdag 02-09-2017 = 07:30 t/m 08:30 uur            
  Zondag 03-09-2017 = 07:30 t/m 08:30 uur            
               
Start: Tijd: Einde:          
               
7:30 1:00 8:30         Inschrijving open
               
        Wedstrijdduur:      
09:00 00:10 09:10   10min   Vrije training MC Lidu 50cc + 65cc Hobby (halve baan)
09:10 00:12 09:22   12 min   Vrije training MC Lidu 65cc startbewijs + 85cc hobby
09:22 00:12 09:34   12 min   Vrije training MC Lidu 85cc startbewijs + veteranen + 125cc hobby
09:34 00:15 09:49   15min   Vrije training Euro-Vintage Twinshock over 50
09:49 00:15 10:04   15min   Vrije training Euro-Vintage Twinshock under 50
10:04 00:15 10:19   15min   Vrije training Euro-Vintage EVO
10:19 00:15 10:34   15min   Vrije training Euro-Vintage Super-Evo
10:34 00:15 10:49   15min   Vrije training MC Lidu MX-1 Hobby en MX-2 Hobby
10:49 00:15 11:04   15min   Vrije training MC Lidu Startbewijshouders
               
11:04 00:26 11:30   26 min   Pauze Baan preparatie
               
11:30 00:14 11:44   10min + 1 ronde   1e Manche MC Lidu 50cc + 65cc Hobby (halve baan)
11:44 00:16 12:00   12min + 1 ronde   1e Manche MC Lidu 65cc startbewijs + 85cc hobby
12:00 00:16 12:16   12min + 1 ronde   1e Manche MC Lidu 85cc startbewijs + veteranen + 125cc hobby
12:16 00:15 12:31   15 min   Tijdtraining Euro-Vintage Twinshock over 50
12:31 00:15 12:46   15 min   Tijdtraining Euro-Vintage Twinshock under 50
12:46 00:15 13:01   15 min   Tijdtraining Euro-Vintage EVO
13:01 00:15 13:16   15 min   Tijdtraining Euro-Vintage Super-Evo
13:16 00:20 13:36   15min + 1 ronde   1e Manche MC Lidu MX-1 Hobby en MX-2 Hobby
13:36 00:20 13:56   15min + 1 ronde   1e Manche MC Lidu Startbewijshouders
               
13:56 00:34 14:30   34 min   Pauze Baan preparatie
               
14:30 00:14 14:44   10min + 1 ronde   2e Manche MC Lidu 50cc + 65cc Hobby (halve baan)
14:44 00:16 15:00   12min + 1 ronde   2e Manche MC Lidu 65cc startbewijs + 85cc hobby
15:00 00:16 15:16   12min + 1 ronde   2e Manche MC Lidu 85cc startbewijs + veteranen + 125cc hobby
15:16 00:20 15:36   15min + 1 ronde   1e Manche Euro-Vintage Twinshock over 50
15:36 00:20 15:56   15min + 1 ronde   1e Manche Euro-Vintage Twinshock under 50
15:56 00:20 16:16   15min + 1 ronde   1e Manche Euro-Vintage EVO
16:16 00:20 16:36   15min + 1 ronde   1e Manche Euro-Vintage Super-Evo
16:36 00:20 16:56   15min + 1 ronde   2e Manche MC Lidu MX-1 Hobby en MX-2 Hobby
16:56 00:20 17:16   15min + 1 ronde   2e Manche MC Lidu Startbewijshouders
               
17:45           Prijs uitreiking MC Lidu clubwedstrijd
               

Hieronder de Gegevens EK Twinshock/EVO/Super Evo en NK Den Dungen.Zondag

Downloadversie Dagschema Zondag

 

       
 
     
               
Plaats: Den-Dungen            
Land: Nederland            
Dag: Zondag            
Datum: 3-9-2017            
Inschrijving open: Vrijdag 01-09-2017 = 18:00 t/m 20:00 uur            
  Zaterdag 02-09-2017 = 07:30 t/m 08:30 uur            
  Zondag 03-09-2017 = 07:30 t/m 08:30 uur            
               
Start: Tijd: Einde:          
               
7:30 1:00 8:30         Inschrijving open:
               
        Wedstrijdduur:      
09:30 00:15 09:45   15min   Free Practice VMCN: Classic 60+/60-
09:45 00:15 10:00   15min   Free Practice Euro-Vintage Twinshock over 50
10:00 00:15 10:15   15min   Free Practice Euro-Vintage Twinshock under 50
10:15 00:15 10:30   15min   Free Practice VMCN: Classic 50cc
10:30 00:15 10:45   15min   Free Practice Euro-Vintage EVO
10:45 00:15 11:00   15min   Free Practice Euro-Vintage Super-Evo
11:00 00:15 11:15   15min   Free Practice MC Lidu: Open club klasse
               
11:15 00:30 11:45   26 min   Pauze Baan preparatie
               
11:45 00:20 12:05   15min + 1 lap   1e Manche VMCN: Classic 60+/60-
12:05 00:20 12:25   15min + 1 lap   2e Manche Euro-Vintage Twinshock over 50
12:25 00:20 12:45   15min + 1 lap   2e Manche Euro-Vintage Twinshock under 50
12:45 00:20 13:05   15min + 1 lap   1e Manche VMCN: Classic 50cc
13:05 00:20 13:25   15min + 1 lap   2e Manche Euro-Vintage EVO
13:25 00:20 13:45   15min + 1 lap   2e Manche Euro-Vintage Super-Evo
13:45 00:20 14:05   15min + 1 lap   1e Manche MC Lidu: Open club klasse
               
14:05 00:35 14:40   34 min   Pauze Baan preparatie
               
14:40 00:20 15:00   15min + 1 lap   2e Manche VMCN: Classic 60+/60-
15:00 00:20 15:20   15min + 1 lap   3e Manche Euro-Vintage Twinshock over 50
15:20 00:20 15:40   15min + 1 lap   3e Manche Euro-Vintage Twinshock under 50
15:40 00:20 16:00   15min + 1 lap   2e Manche VMCN: Classic 50cc
16:00 00:20 16:20   15min + 1 lap   3e Manche Euro-Vintage EVO
16:20 00:20 16:40   15min + 1 lap   3e Manche Euro-Vintage Super-Evo
16:40 00:20 17:00   15min + 1 lap   2e Manche MC Lidu: Open club klasse
               
17:15           Prijsuitreiking Dag / weekend uitslag
17:30           Prijsuitreiking Euro-Vintage Eind kampioenschap