Hummelo

hummelo

Algemeen

 

Naam van de club TCD Hummelo
Wedstrijddatum Zondag     17-6-2018
Website van de club www.tcd-hummelo.nl
Contactpersoon: Naam: Patrick te Veldhuis
  Volledig adres: Rijksweg 111
  Postcode en woonplaats: 6999EA Hummelo
  Telefoonnumer: 0612456337
  Faxnummer: Nvt
  e-mailadres: secretariaat@tcd-hummelo.nl
     
     

 

 

Circuit naam De Heksenplas
  Ligging/plaats Hummelo
  Straat Rozegaarderweg 11
  Postcode 6999EA Hummelo

 

Gegevens betreffende aanwezige klassen, zie de wedstrijdkalender

 

Inschrijfgeld € 20,-
Overnachtingsmogelijkheid Van (begindatum en tijd) 16-6-2018 18u
Tot (begindatum en tijd) 17-6-2018 19u
Kosten overnachting € 10,-
Dagindeling Tijdstip inschrijven 8:00 uur
Tijdstip aanvang trainingen 9:30 uur
Tijdstip aanvang wedstrijden 11:50 uur

 Dagschema Hummelo

             
 
               
Plaats: Hummelo            
Dag: Zondag            
Datum: 17-6-2018            
               
Start Duur Eind          
               
8:00 1:00 9:00         Inschrijven
               
        Wedstrijdduur:      
9:15 0:15 9:30   15 min   Training Twinshock 50+
9:30 0:15 9:45   15 min   Training Classic 60+/60-
9:45 0:15 10:00   15 min   Training Classic 50cc
10:00 0:15 10:15   15 min   Training Twinshock 50-
10:15 0:15 10:30   15 min   Training Pre90/95 40+
10:30 0:15 10:45   15 min   Training Pre90/95 Open+125cc
10:45 0:15 11:00   15 min   Training Clubklasse veteranen
11:00 0:15 11:15   15 min   Training Zijspannen
               
11:15 00:30 11:45       Pauze  
               
11:45 00:20 12:05   15 min + 1 ronde   1e manche Twinshock 50+
12:05 00:20 12:25   15min+1 ronde   1e manche Classic 60+/60-
12:25 00:20 12:45   15 min + 1 ronde   1e manche Classic 50cc
12:45 00:20 13:05   15 min + 1 ronde   1e manche Twinshock 50-
13:05 00:20 13:25   15 min + 1 ronde   1e manche Pre90/95 40+
13:25 00:20 13:45   15 min + 1 ronde   1e manche Pre90/95 Open+125cc
13:45 00:20 14:05   15 min + 1 ronde   1e manche Clubklasse veteranen
14:05 00:20 14:25   15 min + 1 ronde   1e manche Zijspannen
               
14:25 00:30 14:55       Pauze  
               
14:55 00:20 15:15   15 min + 1 ronde   2e manche Twinshock 50+
15:15 00:20 15:35   15min+1 ronde   2e manche Classic 60+/60-
15:35 00:20 15:55   15 min + 1 ronde   2e manche Classic 50cc
15:55 00:20 16:15   15 min + 1 ronde   2e manche Twinshock 50-
16:15 00:20 16:35   15 min + 1 ronde   2e manche Pre90/95 40+
16:35 00:20 16:55   15 min + 1 ronde   2e manche Pre90/95 Open+125cc
16:55 00:20 17:15   15 min + 1 ronde   2e manche Clubklasse veteranen
17:15 00:20 17:35   15 min + 1 ronde   2e manche Zijspannen
               
18:00           Prijsuitreiking