Neerijnen

neerijnen

 

Naam van de club MCC Neerijnen
Wedstrijddatum Maandag 21 Mei 2018
Website van de club www.mccneerijnen.nl
Contactpersoon: Naam: Peter den Hartigh
  Volledig adres: Willem de Zwijgerweg 32
  Postcode en woonplaats: 4191 WE GELDERMALSEN
  Telefoonnummer: 0630386437
  Faxnummer: Nvt
  e-mailadres: Hartigh16@hotmail.nl

 

 

Circuit naam MCC Neerijnen
  Ligging/plaats Waardenburg
  Straat Lage Paarden 40
  Postcode 4181 PN Waardenburg

 

Gegevens betreffende aanwezige klassen, zie de wedstrijdkalender

 

Inschrijfgeld € 20,-
Overnachtingsmogelijkheid Van (begindatum en tijd) Nee

 

Tot (begindatum en tijd)
Kosten overnachting
Dagindeling Tijdstip inschrijven 8:30 uur
Tijdstip aanvang trainingen 10:00 uur
Tijdstip aanvang wedstrijden 11.30 uur
     

 

Dagschema Neerijnen

               
               
Plaats: Neerijnen            
Dag: Maandag            
Datum: 21-5-2018            
               
Start Duur Eind          
               
9:00 1:00 10:00         Inschrijven
               
        Wedstrijdduur:      
10:30 0:15 10:45   15 min   Training Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
10:45 0:15 11:00   15 min   Training Pre90/95 40+
11:00 0:15 11:15   15 min   Training Pre90/95 Open+125cc
11:15 0:15 11:30   15 min   Training Twinshock 50 +
11:30 0:15 11:45   15 min   Training Classic 50cc
11:45 0:15 12:00   15 min   Training Twinshock 50-
               
12:00 00:30 12:30       Pauze  
               
12:30 00:20 12:50   15 min + 1 ronde   1e manche Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
12:50 00:20 13:10   15 min + 1 ronde   1e manche Pre90/95 40+
13:10 00:20 13:30   15 min + 1 ronde   1e manche Pre90/95 Open+125cc
13:30 00:20 13:50   15 min + 1 ronde   1e manche Twinshock 50 +
13:50 00:20 14:10   15 min + 1 ronde   1e manche Classic 50cc
14:10 00:20 14:30   15 min + 1 ronde   1e manche Twinshock 50-
               
14:30 00:30 15:00       Pauze  
               
15:00 00:20 15:20   15 min + 1 ronde   2e manche Brommers: Automaten, Vario, Standaard en MX 50 klasse
15:20 00:20 15:40   15 min + 1 ronde   2e manche Pre90/95 40+
15:40 00:20 16:00   15 min + 1 ronde   2e manche Pre90/95 Open+125cc
16:00 00:20 16:20   15 min + 1 ronde   2e manche Twinshock 50 +
16:20 00:20 16:40   15 min + 1 ronde   2e manche Classic 50cc
16:40 00:20 17:00   15 min + 1 ronde   2e manche Twinshock 50-
               
17:00           Prijsuitreiking