Sint Isidorushoeve

Algemeen

 

Naam van de club H.A.M.C. St. Isidorushoeve
Wedstrijddatum Zondag 8 April 2018
Website van de club www.hamc.nl
Contactpersoon: Naam: Anselien te Rietmole
  Volledig adres: Binnenveldweg 45
  Postcode en woonplaats: 7482 NB, St. Isidorushoeve (Gemeente Haaksbergen)
  Telefoonnumer: 074-3575505
  Faxnummer: Nvt
  e-mailadres: secretaris@hamc.nl  

 

 

Circuit naam Circuit ’t Kötterbos
  Ligging/plaats St. Isidorushoeven (Gemeente Haaksbergen)
  Straat Binnenveldweg 45
  Postcode  

7482 NB, St. Isidorushoeve

 

 

Gegevens betreffende aanwezige klassen, zie de wedstrijdkalender

 

Inschrijfgeld € 20,-
Overnachtingsmogelijkheid Van (begindatum en tijd) 7-4-2018 vanaf 17.30 uur (poort sluit rond 22:30 uur)
Tot (begindatum en tijd) 8-4-2018 Na wedstrijd
Kosten overnachting € 10,-
Dagindeling Tijdstip inschrijven 8:00 uur
Tijdstip aanvang trainingen 9:30 uur
Tijdstip aanvang wedstrijden 11:25 uur

 

Dagschema St. Isidorushoeve 8-4-2018 onder voorbehoud 

             
               
Plaats: St. Isidorushoeve            
Dag: Zondag            
Datum: 8-4-2018            
               
Start Duur Eind          
               
8:00 1:00 9:00         Inschrijven
               
        Wedstrijdduur:      
9:30 0:15 9:45   15 min   Training Twinshock 50+
9:45 0:15 10:00   15 min   Training Classic 60+/60-
10:00 0:15 10:15   15 min   Training Brommers: Automaten, Dames, Standaard en MX 50 klasse
10:15 0:15 10:30   15 min   Training Twinshock 50-
10:30 0:15 10:45   15 min   Training Classic 50cc
10:45 0:15 11:00   15 min   Training Pre90/95 40+
11:00 0:15 11:15   15 min   Training Pre90/95 Open+125cc
11:15 0:15 11:30   15 min   Training Zijspan
               
11:30 00:30 12:00       Pauze  
               
12:00 00:20 12:20   15 min + 1 ronde   1e manche Twinshock 50+
12:20 00:20 12:40   15 min + 1 ronde   1e manche Classic 60+/60-
12:40 00:20 13:00   15 min + 1 ronde   1e manche Brommers: Automaten, Dames, Standaard en MX 50 klasse
13:00 00:20 13:20   15 min + 1 ronde   1e manche Twinshock 50-
13:20 00:20 13:40   15 min + 1 ronde   1e manche Classic 50cc
13:40 00:20 14:00   15 min + 1 ronde   1e manche Pre90/95 40+
14:00 00:20 14:20   15 min + 1 ronde   1e manche Pre90/95 Open+125cc
14:20 00:20 14:40   15 min + 1 ronde   1e manche Zijspan
               
14:40 00:30 15:10       Pauze  
               
15:10 00:20 15:30   15 min + 1 ronde   2e manche Twinshock 50+
15:30 00:20 15:50   15 min + 1 ronde   2e manche Classic 60+/60-
15:30 00:20 15:50   15 min + 1 ronde   2e manche Brommers: Automaten, Dames, Standaard en MX 50 klasse
15:50 00:20 16:10   15 min + 1 ronde   2e manche Twinshock 50-
15:50 00:20 16:10   15 min + 1 ronde   2e manche Classic 50cc
16:10 00:20 16:30   15 min + 1 ronde   2e manche Pre90/95 40+
16:10 00:20 16:30   15 min + 1 ronde   2e manche Pre90/95 Open+125cc
16:30 00:20 16:50   15 min + 1 ronde   2e manche Zijspan
               
    +/- 18:00 uur       Prijsuitreiking